Τα σαλιγκάρια διατίθονται νωπά σε διχτάκι ενός κιλού αφού πρώτα έχουν υποστεί καθαρισμό στο πεπτικό τους σύστημα έτσι ώστε να είναι έτοιμα για μαγείρεμα.
Για να τα μαγειρέψετε τα ξεπλένετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό και μετά τα αφήνετε σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό για μισή ώρα τρία τέταρτα για να ξυπνήσουν και να αποβάλλουμε τυχόν νεκρά σαλιγκάρια μετά τα βάζουμε σε καθαρό νερό και σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσουν ελαφρώς ύστερα ένα έτοιμα για να τα χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.