Το θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι γίνεται από καυτερές αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές και δεν αποτελείται από ένα είδος πιπεριάς αλλά από διάφορους συνδυασμούς, ancho, καμπάνα, πιπέρι καγιέν και άλλες αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές. Συχνά υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό των σπόρων προς σπορά, τα οποία, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εντείνουν την καυτερή ιδιότητα του γευστικού καρυκεύματος, ενώ η καυτερή του ιδιότητα προέρχεται στην πραγματικότητα από τη φλέβα του πιπεριού (ψίχα).
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.