Πιπέρι άσπρο ολόκληρο Βιετνάμ
Η καπνιστή πάπρικα χρησιμοποιείται στο φαγητό για να δώσει γεύση αλλά και χρώμα σε πολλά φάγητα της ελληνικής κουζίνας.
- Low-Fat Vegan
- Dictamus
Περιγραφή
Η καπνιστή πάπρικα προέρχεται από κόκκινες πιπεριές οι οποίες πριν κονιορτοποιηθούν καπνίζονται, έτσι ώστε να αποκτήσουν αυτό το χαρακτηριστικό άρωμα. Διαθέτει μια γεύση ξεκάθαρη που υπογραμμίζεται από έντονες νότες καπνού.
Ιδιότητες
η κατανάλωση πάπρικας βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης του καρκίνου του προστάτη, του τραχήλου της μήτρας και του παγκρέατος. Τα οφέλη της πιπεριάς στην καρδιαγγειακή λειτουργία προέρχονται και από τις διαιτητικές ίνες που περιέχει, οι οποίες συμβάλουν την μείωση της ολικής και της κακής χοληστερόλης και στον έλεγχο του σακχάρου του αίματος.
Συστατικά
Το λευκό πιπέρι χρησιμοποιείται συχνά στην Ασιατική και Κινέζικη κουζίνα όπως, σούπες και σε πιάτα με χοιρινό. Το λευκό πιπέρι χρησιμοποιείται συχνά για να προσθέσετε μπαχαρικά σε λευκά ή ανοιχτόχρωμα τρόφιμα. Χρησιμοποιείται σε κρεμώδη σούπες vichyssoise. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουρέ σε λευκές σάλτσες, σαλάτες ζυμαρικών και πιάτα με θαλασσινά. Το λευκό πιπέρι χρησιμοποιείται συχνά και στα Σουηδικά πιάτα, όπως τα Σουηδικά κεφτεδάκια με σάλτσα κρέμας. Στα σουηδικά ονομάζεται vitpeppar.
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.